Dra't i spat

Lillasyster klagar på att jag har blivit lat på senaste tiden. Men det är verklige fullt upp här nere i Linkan. Pluggas det inte matte, ska det dras i rep eller dansas på Platå. Sen sist har I-sektionen än en gång vunnit nordens största dragkamps-tävling Dra't i spat. Det gick i stapel förra lördagen och den har jag tillsammans med resten av årets lag legat i hårdträning inför de senaste 4 veckorna. Som tur var vann vi och det firades självfallet med både bastu, sittning och fest på Kårallen hela natten lång.
 
Helgen som varit har inte alls varit lika rolig. Har sittit i skolan både lördag och söndag 10-17 och pluggat matte inför duggan som vi hade imorse. Gick väl sådär. Men det finns omduggor så det är lugnt!
 
Sådanna skor har man när man drar i rep i lera
Firade att vi fått våra overaller med ovve-mys med våra coacher
Dagen innan dragtävlingen var det fredagspub i Kårallen
Men vi som skulle dra fick snällt dricka läsk
Tävlingsdagen började med frukost
En hög av ekonomer och I:are i väntan på att paraden till Tinnerbäcken skulle börja
Ekonomer och hockeyspelare försöker tagga igång alla
Efter glädjevrålet var det ett gäng trötta dragare som snäll satt och väntade på bilen som skulle ta oss till segerbastun
Vi är inte bara starkast vi är snyggast också
På kvällen blev det finsittning
Grabbarna på Rydsvägen 248!!
Mellanfest hos mig slutade med att sängen brakade....
I torsdags var det tackfest för våra faddrar. Här är vi som var lekansvariga
 

Nolle-p

Snabb uppdatering om dagsläget. Har tagit mitt pick och pack och flyttat till Linköping. Här bor jag i mitt rum på 20 kvm i en studentkorridor med en massa maskinare. Men dom är trevliga trots allt. De 3 senaste veckorna har varit fullspäckade med allt från matteplugg och matlagning till sittningar och att vinna ölhäfvet. Sjukt roligt har det varit och kommer garanterat att va i fortsättningen också. Imorgon har vi vår första matte dugga (typ prov) så nu gäller det att plugga in det sista. Vi höres!
 
 

RSS 2.0