Sista matchen

Då var sista fobollsmatchen för säsongen spelad för mig. Vårsäsongen är över och när höstsäsongen börjar åker jag tillbaka till USA för att hälsa på och sen till Linköping och börjar plugga. Men det var i alla fall den jobbigaste matchen för säsongen som skulle spelats igår. Nämligen den borta mot Sveg.... Klockan åtta lämnade vi ett soligt och ganska varmt Östersund för att komma till ett regningt och jävligt kallt Sveg. Men det blev vinst med 5-0 så det var det värt. 
 
När vi kom hem drog jag till Pernilla för att ladda om inför utgång. Förkyld, trött och stel som jag var blev det inte så hårt igår. Men det var kul ändå. Sanne, Ålle och Lekis kom på besök också och tillsammans drog vi på Marité och dansade lite och träffade folk. 
Åsa och Pernilla var taggade innnan match
Sanne, Ålle och jag chillade i en soffa på Marité

Midsommar

Förra året blev det inte mycket midsommarfirande för min del då jag inte var på svensk mark. Jag slog därför på stort i år och bjöd in till fest i Grötom. Jag, Vanja, Hanna, Jonna, Olivia och Karin tog bilarna och körde upp redan på fredags förmiddagen. Massor av mat hade vi köpt med oss och först bukade vi upp till sillunch i det kalla jämtlandsvädret som bjöd både på sol och snö. När våra magar var fulla satte vi oss istället framför brasan inne och gjorde iordning bål och spelade Med andra ord. Tiden sprang iväg och runt 15 tiden blev det dags att hämta upp Jerry och Erik som kom med bussen. Då blev det femkamp, brännboll och potatisskalartävling. Lekarna gjorde oss hungriga och vi startade grillarna och dukade upp för en brakmiddag inne värmen. Vi åt, spelade spel och skrattade flera timmar och avslutade kvällen med en promenad med avsikt att leta kossor. Gick väl sådär, men mysigt var det i alla fall.
Hanna tog på sig ansvaret som blomvashållare 
En av grenarna i 5-kampen var stövelkastning. Olivia som står framåtböjd var i toppform
Det gick inte så bra för Vanja att skala potatis
Fokus bakom bilen
På jakt efter kossor
 
 

Flickidoler

Förra onsdagen flög jag och Clara ner til Stockholm för att hämta hem Olivia som kom hem från Lund. Vi började direkt med utgång på kvällen. Sen hann vi med en bakisdag på stan då jag passade på att träffa kusin Fredrik. Fredagen var egentligen dagen med stort D. Töntiga flickor som vi är så hade vi fixat biljetter för att se One Direction på Friends arena. Hata oss eller älska oss för det. Vi hade i alla fall sjukt kul tillsammans med de andra 43000 skrikande 14 åringarna.
 

En liten student

Vad har hänt sen sist? Jo min lillasyster har tagit studenten och blivit stor. Den 5:e juni hände det. Vi stod redo utanför Wargentinskolan med vår rollup med söta bilder på lillen. Sen kom hon utspringades på trappan tillsammans med resten av klassen. Vi kramade om henne, sen åkte hon flak. Sen blev det studentbjudning hemma hos oss. Hela tjocka släkten var där plus andra vänner. En sån fin dag som tyvärr slutade med regn. Men vad gjorde det? Vi hade det ju så mygt i alla fall.
 

Studentfest

Jag gillar fest. Igår var det fest. Så igår var en kul kväll. Förfestade med syrrans studentkompisar och kände mig gammal.Men jag hade kul ändå. Efteråt drog vi på Oscars och träffade ännu fler studenter och gjorde sånt  man gör på krogen. Bra kväll.
 

RSS 2.0