Mamma?

Vad gör Sara om dagarna i San Fransisco? Jo hon äter mat mest hela dagarna och knuffar runt på en barnvagn. Tydligen ser jag ut som en mamma för alla jag stannar och pratar med påpekar hur lyckligt lottad jag är som har en sån söt tjej som lillen och säger - She looks just like you. Har lust att göra en skylt som det står au pair eller nått på. Vill ju inte va mamma än. Det ligger minst 10 år in i framtiden. Det har tom gått så långt att de flesta av mina och lillens konversationer startar med att jag högt och tydligt (så att ALLA kan höra) pratar om att mamma inte är här utan att hon jobbar.
Självklart har jag blivit förkyld
Äcklig broccoli

Blue bottle coffee

Igår var en underbar dag som bjöd på sol och 20gradig värme. Först gick vi till The Ferry Building och kollade in all god mat och söta hantverk de hade där. Vi fick med oss både ugglor, sötsaker och kaffe från Bue bottle. Sen gick jag och lillen vidare och lekte i olika parker, hängde och union square och bara njöt i solen. Återigen avslutade vi kvällen på the Grove och däckade runt 8 på kvällen. Men i mitt försvar var jag uppe tidigt imorse och hann både med att träna och har gått hela dagen.
 

Kanadajävlar

San Fransisco välkomnade oss med sol och värme igår eftermiddag lokaltid. Kändes nästan som sommar och jag tog genast av mig jeansjackan och vi gick runt och glassade i solen. Vi hann med både middag på the Grove och lite shopping innan vi var alldeles för trötta pga tidskillnaden och däckade på rumet runt 8.
 
Imorse hade jag tänkt kliva upp 4 för att se OS-finalen. Men mitt alarm gick inte igång så jag vaknade inte förrän 5 och missade första perioden. Men det spelade ju ingen roll för vi förlorade i alla fall. Trist tycker jag men jag ska på sightseeing i min favorit stad i USA så jag är inte bitter. Idag ska vi bland annat besöka The Ferry Building Marketplace och sen får vi se vart vi hamnar. Tar med mig kameran (mobilen) och lägger upp bilder imorgon.
Tidig middag på the Grove igår
Utsikt från 31:a våningen
 

RSS 2.0