Huvudlös pumpa

Som ni förhoppningsvis ser så har jag en ny header här i bloggen. Tyckte det var dags då den förra var från studenten 2012 och bloggen handlar ju mer eller mindre om mitt liv här i USA nu för tiden. Så vad har Sara gjort i helgen? I fredags hängde jag i min värdmammas säng mest hela kvällen och kollade på tv. Vi såg på Girls Most Likey som för övrigt inte är en film någon av er behöver se. I lördags åkte vi till Marshalls (märkeskläder och andra saker till bra priser) i vanlig ordning och jag kom hem med både det ena och det andra. Sen åkte jag till Malin i Alexandria och spenderade kvällen med 5 härliga svenska tjejer. Hon hade lagat köttfärsbiffar med SVENSK bea åt oss. Riktigt smaksigt och en riktigt trevlig kväll och många nya bekantskaper.
Vi skulle ha skurit pumpor i helgen men vi hann bara med att göra denna. Den ska ha ett Musse Pigg huvud med det åt Obi upp 30 sekunder efter att jag satt dit det....
 

Veckan innan Halloween

Om precis en vecka är det Halloween. Det har märkts i flera veckor tillbaka då pumpor i alla storlekar säljs överallt och husen i området har skrämmande/roliga prydnader ute. Här där jag bor har vi inte börjat pynta för Halloween än. Men i helgen ska vi skära pumpor och sen får vi se om vi hittar på något mer. I år ska vi också ta med lillen på Trick-or-Treating. Förra året var hon lite för liten för det så i år blir första gången för både henne och mig. Tror nästan jag är mer exhalterad än henne.... Självklart måste vi alla vara utklädda men jag har ingen aning om vad jag ska vara. Några förslag?
 

Gravity

I torsdags kom min älskade värdsyster Jenna hem från college. Huset blir mycker mer levande, galet och framför allt HÖGLJUDT när hon är här. Hon har en förmåga att prata sönder öronen på en men jag älskar henne ändå. Började fredagen med en långpromenad i det fina höstvädret. Hörde att ni fått snö där hemma, men här är det långt ifrån vinter. Hösten har precis börjat och det blir upp emot 20 grader på dagarna. Efteråt blev det lunch med familjen på Sweetgreen som är en salladsbar. Sen tog jag och Jenna på oss 3D-glasögonen och drog på bio och såg nya Gravity. Riktigt cool och bra film tyckte jag. Jenna klagade mest på att hon mådde illa.... Sen blev det koreansk mat till middag (standard) och häng framför Bravo (en tvkanal som bara sänder typ hollywood fruar osv...) resten av kvällen.
 

Bilder från vardagslivet

Nu för tiden flyger dagarna förbi här borta. Håller knappt själv koll på vad jag gör på dagarna och därför blir det väldigt tyst här i bloggen. Jobbar för det mesta hela dagarna och helgerna träffar jag vänner och umgås med familjen. Finns inte så mycket intressant att säga om mitt liv just nu. Hinner med att ta lite bilder med iphonen i alla fall och tänkte bjuda på vad jag har gjort sen senast.

Ni kanske känner igen min nya vän Mimmi. Hon är ganska välkänd som jag fattar det
Vem behöver gå på zoo när vi har ett eget på bakgården. Där finns både rävar, rådjur, fåglar och hundar

Våra vedugnsbakade pizzor är populära i vår kompiskrets och dom blir bara bättre och bättre för varje gång

Fick än en gång en trevlig överraskning när jag kollade igenom mina bilder på telefonen. Denna gång hade Charlie tagit hela 516 bilder och avlsutade bildserien genom att ge mig fingret. Tack Charlie!

Varje jul gömmer denna familj en saltgurka av glas i julgranen och den som lyckas hitta den vinner ett fint pris. Trots att det är några månader kvar tills jul ser det ändå ut som jag har vunnit

Min scarbook som jag började med för typ ett år sen har äntligen börjat ta fart
 

RSS 2.0