MAT MAT MAT

Insåg att jag inte skrivit om mat på länge och det är lite konstigt eftersom att jag bor i den mest matälskande familjen jag någonsin mött. Det här är familjen som äter mat från alla världens hörn, lägger timmar på matlagning varje dag och så fort tvn är på är den antingen inställd på Food Network eller Cooking Channel. Jag som själv älskar man klagar verkligen inte! Helgen var en perfekt frukosthelg. I lördags blev det amerikanska pannkakor med lönnsirap och i går bagels med rökt lax och annan vit fisk. Låter kanske skumt men det är en judisk specialité och riktigt smaksigt!
 

Vad är en hunk?

När man fyller 20 måste man fira stort. Man firar ju ändå att man har levt i två decenium. De flesta svenskar spenderar sig 20-årsdag på systemet. Men när man bor i USA där man måste vara 21 för att förtära alkohol får man fira på annat sätt. Varför inte bjuda in ett gäng vänner, käka pizza och snacka skit? Det tyckte jag lät som en bra idé och därför bjöd jag igår in några svenska vänner och hade en riktigt trevlig och lärorik kväll. Vi lärde oss bland annat att 50 Shades of Grey hittade överallt i världen förutom till Falkenberg och även ordet hunk gick vilse någonstans påväg dit.
 
Runt två snåret drog sig mitt sällskap tillbaka hemåt förutom Madde som spenderade natten. Imorse när vi vaknade möttes vi av en inte så rolig syn när vi kom ner för trappen. Det låg sopor överallt och mina singoalla och ballerina kex som jag fått igår fanns inte längre kvar. På något sätt har Obi lyckats tagit sig ut ur sin bur, öppnat dörren till köket och gått lös. Inte alls kul då köket behövdes städas och mina kakor som jag längtat efter hela natten inte längre fanns....
Sällskapet
Ojoj det var röj igår
Några av mina fina presenter. Kudden är helt klart bäst!!
 

Är jag tondöv nu?

Jag vill börja med att tacka för alla gratualtioner igår. Det värmer verkligen! För övrigt var gårdagen en toppendag. Jobbade som vanlig hela dagen. Men kvällen bjöd på underbart god entrecote med bakpotatis och stor sallad. Sen blev det presentöppning och tillsist amerikansk födelsedagstårta dränkt i färgglad frosting. Ett perfekt firande tycker jag och imorgon blir det ännu bättre då några vänner kommer över för pizza och myskväll.
Min kära fader skickade denna fina inbjudan jag gjort för ett kalas 10 år sen
Mina fina presenter blev det. Bland annat en ballong, blommor och en vattenmelon
Bästa vännen skickade finaste kortet och godis
Min fina tårta helt dräknt i frosting
Snart på ett systembolag nära dig!

Cat in the hat

Efter igår kan jag säga att Halloween är en awesome högtid. Man tänder pumpor, skrämmer varandra, går trick-or-treating och äter alldeles för mycket godis. 5 av 5 toasters!
Mer pumpor år folket
Darth Vader kom på besök
Cat in the Hat
 
 
 

RSS 2.0