OBX del 2

Huset vi bodde i de senaste två veckorna var ett mysigt "litet" standhus. Utsikten från the master bedroom var nog det bästa av allt.
Vi gjorde många dagsutflykter och en utav dem blev till Cape Hatteras där vi bland annat besökte en stor och välkänd fyr med fina fyrvaktar hus.
Romantisk miljö
Var tänkt att vi skulle klättrat upp för fyren. Men väntetiden var över 3 timmar och så länge tänker jag inte vänta för att klättra upp i en fyr....
Skönaste bilder med den väldre hälften av mina underbara värdsyskon
 

Obx 2013

Äntligen ligger jag i min underbart sköna säng hemma i Fairfax. Det har varit mycket resande de senaste veckorna så det är skönt att få komma tillbaks hit och pusta ut. Har spenderat de senaste två veckorna i Outer Banks i North Carolina där vi bott i ett hus precis vid stranden. Det har varit en annorlunda semester men helt underbart har det varit. Tempot har varit högt hela tiden och vi har hunnit med en massa saker. Har kört Jet Ski, paddlat kajak, shoppat, rullat ner från sandhögar, njutit i solen och tränat en massa. Träna har jag verkligen behövt att göra. För som jag har berättat tidigare bor jag i en riktigt matglad familj. Det har bjudits på både det ena och det andra och allt från färska krabbor till friterade räkor och glass i stora lass. I detta inlägg bjuder jag på ett urval av mina iphonebilder från resan. Lovar ett inlägg de kommande dagarna med bilder från kameran också.
Utsikten från huset var inget att klaga på
 Lek på stranden
Sprang/rullade/flög ner från stora sandhögar
 
Påminnelse till mig själv. Låt aldrig värdbrorsan låna din telefon igen!
 
 
 
 

Bilder igen

Imorgon åker vi till North Carolina på semester med familjen så det blir nog inte så mycket bloggande de kommande två veckorna. Men förhoppningsvis blir det mycket fina bilder där borta som jag kan visa er när jag kommer tillbaka. För att gottgöra lägger jag upp resterande bilder från mina två veckor hemma i Sverige. Vi hörs senare!
 

RSS 2.0